torsdag, januar 20, 2022

En HPS pære giver et nyt lys

Must read

Bordpynt konfirmation kan du få hjælp til

Der er i dag mange der har brug for hjælp til det her med Bordpynt konfirmation, og det er noget som den her virksomhed...

En meget god pullover dame trøje

Der er uden tvivl mange der syntes at det her med en pullover dame trøje er noget som der er perfekt på alle måder....

Det her med et gåbånd kan noget

I dag har jeg det sådan at det her med motion, det er noget af det bedste som jeg kender til og det er...

En HPS pære giver et nyt lys

Folk snakker hele tiden om de her LED lamper og de skulle være bedre og bla bla. End de her OG hps pære. Men...

Folk snakker hele tiden om de her LED lamper og de skulle være bedre og bla bla. End de her OG hps pære. Men der er bare mange der ikke ved at producenterne der laver de her såkaldte LED lamper de lyver lidt for os. De brander typisk deres produkter med at skrive 300w, og for den ikke særlige opmærksomme kunde så ville man tro. Uhh denne her led svare til en 300w hps pære.

Men det er ikke sandheden, fordi en LED lampe der kalder sig selv for 300v kommer ikke til at svare til en 300 watts pære langt fra. Fordi nemlig man skal kigge på dens faktuelle watt forbrug også finder man ud af hvad din LED lamper sådan rent faktisk svarer til. 

En HPS pære giver et nyt lys

Men spørgsmålet er virkelig os bare nogle gange hvilken HPS pære og reflektor ville passe godt for mig. Det sådan alle de “professionelle” jeg har hørt sige er at hvis du kommer til at være glad. Med det udbytte du kommer til at få af denne pære eller LED lampe. For mig har det aldrig været at jeg vil have rigtig meget ud af mine planter bare at jeg er glad for det, og det dækker mit personlige behov.

I mit tilfælde har jeg altid haft en led lampe indtil jeg fandt ud af den mørke sandhed. At producenterne af led lamper lyver for os. Så efter jeg fandt ud af det så var jeg bare nød til at boykotte LED lamper. Men så fandt jeg denne her lækre hps pære og reflektor. Den virkede bar som den skulle og fik et endnu bedre grow end da jeg have LED lamper. MEN på den anden side en reflektor og en pære ser da bare ikke særlig “cool” ud som en LED lampe der lyser lilla. Det bare ikke helt det samme. Men ved du hvad det os lige meget om det ser “cool” ud eller ej. Handler det ikke om ens endelige produkt?

Dog kan jeg også sige dig, at den her tema fest er vild – læs med her!

Kvalitet kan fås her

Kvaliteten på mine planter er blevet tusind gange bedre og føler bare det bliver bedre og bedre for hver gang jeg lige lære noget nyt. Min personlig mening om det her med at gro er at man altid kan lære et eller andet nyt der ville gøre ens liv meget nemmer, fordi så er det bare at hvordan ens kvalitet og mængde, også er det også bare at hvordan man kan gøre at man faktisk ikke skal tjekke til sine planter så meget.

 

More articles

Latest article

Bordpynt konfirmation kan du få hjælp til

Der er i dag mange der har brug for hjælp til det her med Bordpynt konfirmation, og det er noget som den her virksomhed...

En meget god pullover dame trøje

Der er uden tvivl mange der syntes at det her med en pullover dame trøje er noget som der er perfekt på alle måder....

Det her med et gåbånd kan noget

I dag har jeg det sådan at det her med motion, det er noget af det bedste som jeg kender til og det er...

En HPS pære giver et nyt lys

Folk snakker hele tiden om de her LED lamper og de skulle være bedre og bla bla. End de her OG hps pære. Men...

En af de gode Tema fest konfirmation events

Der er mange der har brug for det rette pynt til en konfirmation, men her kan du bestille en Tema fest konfirmation. Her kan...